Stellar je značka kryptomien, malá sestra miliardového zisku Ripple. Hoci sa protokol ešte len vyvíja, odborníci už poznamenávajú, že investovanie do Stellar by sa v blízkej budúcnosti mohlo stať neuveriteľne ziskovým.

Investovanie – cesta k nezávislosti?

Investovanie je síce veľký koníček, no vzhľadom na náklady na kvalitné finančné poradenstvo a manažment môže byť drahé. Náš finančný svet je však taký komplikovaný, že ak to niekto s investovaním nemyslí vážne, pravdepodobne neuspeje.

Úspešné investovanie je často založené na pláne „pomaly zbohatnúť“. Mnohí začínajúci investori sú však netrpezliví a nechápu, že ten najmúdrejší investičný plán si vyžaduje veľa práce ešte pred kúpou prvých aktív. Presný investičný plán často nie je potrebný; znalosti a flexibilita sú dôležitejšie.

Ako však získať správne vedomosti? Tu prichádzajú vhod všetky druhy kurzov a školení. Niektoré možnosti – školenia v triede alebo online – však môžu byť drahé, nedostupné alebo môžu trvať príliš dlho. Tu sa natíska otázka – ako rozoznáte užitočné poznatky a mýty šírené laikmi na internete? Odpoveďou je investovať do solídneho online školenia, pokiaľ možno zahŕňajúceho základy investovania do kryptomien. Jedným z takýchto online kurzov je balíček Stellar, bezplatný vzdelávací balíček o kryptomenách.

Kryptomeny – moderné zlato ?

S rastúcou popularitou investovania do kryptomien sa stále viac ľudí rozhoduje pre túto možnosť v nádeji na veľké výnosy. Výsledkom je, že tí, ktorí by inak investovali do tradičnejších aktív, sa namiesto toho obrátili na kryptomeny. To znamená, že obľúbenosť kryptomien je pre banky a investičné firmy jasným znakom, čo má samo o sebe ďalekosiahle dôsledky.

Podľa SurveyMonkey až 60 percent ľudí, ktorí investovali do kryptomien, tvrdí, že tak urobili, pretože veria, že takáto investícia má potenciál dlhodobého rastu. Toto je možno najmenej rizikový a najobľúbenejší dôvod, prečo investovať do väčšiny aktív. Mnoho ľudí uprednostňuje dlhodobé investície, pretože je menej pravdepodobné, že takýmto spôsobom utrpia straty – najmä ak investujú do volatilných aktív.

Presvedčenie, že kryptomeny sa časom zhodnotia, znamená, že investor, ktorý nie je začiatočník, sa nemusí snažiť dokonale plánovať svoje plány a nakupovať každý deň, keď minca stráca hodnotu a predávať, keď jej cena stúpa. Namiesto toho dlhodobí investori dúfajú, že časom cena stúpne natoľko, aby bolo investovanie ziskové.

Zatiaľ čo investori do kryptomien sa rozhodnú kupovať mince hlavne preto, lebo veria, že ich investícia sa im z dlhodobého hľadiska vyplatí, iní tak robia v nádeji, že zarobia rýchly zisk. V skutočnosti 44 % investorov tvrdí, že nakupujú kryptomeny kvôli ich vysokému krátkodobému rastovému potenciálu. To môže byť mimoriadne náročné, pretože nie je možné predpovedať, čo sa stane s cenami cez noc – najmä v prípade volatilnejších aktív, ako sú digitálne meny.

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

Stellar – stojí to za to?

Stellar je považovaný za jednu z najsľubnejších elektronických mincí. Značka Stellar zahŕňa menu aj platobnú platformu, a preto je často porovnávaná s Ripple. Jej zakladateľ Jed McCaleb je tiež spoluzakladateľom Ripple.

Mimochodom, podobne ako Ripple, aj Stellar je platobná technológia určená na prepojenie finančných inštitúcií a minimalizáciu nákladov a času potrebného na posielanie peňazí cez hranice. Stellar sa však rýchlo odklonil od smeru, ktorým sa Ripple stále uberá. Fork (rozdelenie kryptomeny) na začiatku roka 2014 vyvrcholil vytvorením nového protokolu Stellar Consensus Protocol (SCP) zameraného na budúcnosť.

Stellar v súčasnosti prevádzkuje decentralizovanú sieť serverov a distribuovaná účtovná kniha sa aktualizuje každé dve až päť sekúnd vo všetkých uzloch. Najzrejmejším faktorom, ktorý odlišuje Stellar od populárnych mincí, vrátane Bitcoinu, je jeho konsenzuálny protokol. Pri overovaní transakcií sa nespolieha na celú sieť baníkov. Namiesto toho používa algoritmus Federated Byzantine Agreement (FBA), ktorý umožňuje rýchlejšie spracovanie transakcií. Je to preto, že Stellar používa časť kvóra (tj časť siete) na prenos a schvaľovanie transakcií.

Toto najmodernejšie riešenie zaisťuje, že každý uzol v sieti Stellar vyberie odlišný súbor „dôveryhodných“ uzlov. Transakcia sa považuje za schválenú, keď ju potvrdia všetky uzly v množine. Vďaka skrátenému procesu je sieť Stellar extrémne rýchla a údajne podporuje až 1 000 sieťových operácií za sekundu. Lumeny (teda virtuálne mince generované sieťou) sa ako také považujú za ideálne špekulatívne aktíva, keďže ich cena rastie s rastom systému.

Učenie a investovanie – Balíček Stellar

Kryptomena Stellar je možné získať v rámci obľúbeného školiaceho balíka, takzvaného vzdelávacieho balíka o kryptomenách. Každý z týchto balíčkov s názvom balíček Stellar obsahuje e-knihy, webináre a školiace materiály určené pre amatérskych investorov, ktorí chcú získať teoretické aj praktické znalosti v oblasti investovania do kryptomien. Preto je tento produkt dodávaný s balíkom obsahujúcim kód alebo kartu, ktorá vám umožní získať niekoľko jednotiek kryptomeny Stellar zadarmo. To má povzbudiť ľudí, aby si vyhradili čas na školenie a získavanie vedomostí.

Balíček Stellar je veľmi obľúbenou voľbou u začiatočníkov – v rámci služby ponúka zaujímavé, inovatívne školiace materiály a obsahuje komplexný prehľad informácií nielen o najnovších trendoch v investovaní elektronických peňazí, ale aj o orientácii v pravidlách trhu.

Objednajte si balík

Naučte sa investovať

Balíček Stellar – nákup a príjem

Inovatívnym spôsobom darovania voľných jednotiek kryptomeny Stellar je použitie takzvanej Stellar Code Card. Po výbere balíka je zákazníkovi odoslaný špeciálny balík obzvlášť bezpečným spôsobom poštou na dobierku. Dá sa vyzdvihnúť až po potvrdení totožnosti a zaplatení celého kurzu. Ide o ochranu citlivých údajov na karte pred zachytením.

Takýto dokument obsahuje prihlasovacie údaje a heslá na registráciu súkromného profilu zákazníka vo virtuálnej peňaženke. Výrobca poznamenáva, že karta by mala byť uložená na suchom a bezpečnom mieste (napr. v bankovom trezore), kým sa uložená kryptomena nepredá.

Keď sa investor rozhodne stiahnuť kryptomenu Stellar, ktorú dostal, môže použiť kartu s kódom. Držiteľ karty môže kedykoľvek zobraziť aktuálne nahromadenú kryptomenu, no na jej výber je potrebné dodatočné overenie. Držiteľ karty však musí kontaktovať obchodníka, informovať ho o svojom želaní vybrať kryptomenu Stellar a potvrdiť vlastníctvo pomocou svojho používateľského mena a hesla. Výber jednotiek na vybrané adresy súkromných peňaženiek je takmer okamžitý.

Balíček Stellar je známy svojimi zaujímavými riešeniami a zaujímavými investičnými produktmi zameranými aj na začiatočníkov. Výrobcovia sa zameriavajú na vzdelávanie, ktoré spája teóriu a prax. Pri výbere balíčku Stellar klient získa sadu vzdelávacích materiálov a bezplatnú kryptomenu Stellar ako stimul, aby mohol začať. To mu umožní rozvíjať svoje investičné znalosti a začať svoju prax ako investor so svojimi prvými aktívami. Spôsob, akým sa kryptomeny ukladajú a vyberajú, je veľmi bezpečný a jednoduchý. Prítomnosť fyzického média (karta s kódom) minimalizuje možnosť krádeže finančných prostriedkov alebo iných náhodných udalostí. Tento spôsob vzdelávania je tiež relatívne lacný, pretože začínajúci investori platia iba za vzdelávacie materiály a kryptomenu Stellar dostanú zadarmo!

Nikdy nie je neskoro začať sa zaujímať o investície! Môže to chvíľu trvať, kým sa naučíte a precvičíte, ale potenciálne výnosy určite stoja za to. S produktmi, ako je balíček Stellar, je ľahké začať s prvými vzrušujúcimi investíciami do kryptomien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *