Balíček Ripple… investičný balíček pre začiatočníkov

Kryptomeny sú naďalej na zozname najhorúcejších investičných aktív. Čoraz viac ľudí sa chce pridať k milionárom, ktorí si zarobili len obchodovaním s kryptomenami. Začiatky však môžu byť ťažké.

Pri investovaní nezabudnite…

Pred investovaním je potrebné pochopiť základy. Často sa hovorí, že prvým a najdôležitejším pravidlom je neinvestovať peniaze, ktoré nemáme. Od tohto pravidla sa môžu odchýliť len milionári či developeri, ktorí si požičiavajú peniaze od veľkých finančných inštitúcií, teda tí hráči, ktorí majú aj tak istotu do budúcnosti alebo očakávajú takmer istý výnos svojej investície. Pravdepodobnosť straty požičaných prostriedkov je však niečo, čo si súkromní investori nemôžu dovoliť. Po druhé – vždy je dobré mať ako prvý bezpečnostný nárazník, teda zásobu hotovosti, ktorú si necháte pre prípad núdze. Po tretie – je dobré diverzifikovať svoju peňaženku, teda obmedziť investičné riziko vložením peňazí do niekoľkých rôznych investičných aktív.

Najdôležitejšie je však štvrté pravidlo, ktoré hovorí, že investovať by ste mali len vtedy, ak toho dosť viete. To je veľmi dôležité, pretože nedostatok vedomostí a neschopnosť oddeliť overené informácie od falošných teórií sú to, čo často odstrašuje začínajúcich investorov. Podľa štatistík až 60 percent tých, ktorí nikdy predtým neinvestovali, uvádza ako dôvod skôr nedostatok prostriedkov ako finančné prostriedky. Zároveň však treba zdôrazniť, že začiatky bývajú často také ťažké, ako sa zdá – investovanie nie je tajným poznaním a úspešne ho môže získať takmer každý.

Kryptomeny – ďalšie ziskové?

z najzaujímavejších investičných možností posledných rokov sú nepochybne kryptomeny. Ich relatívne vysoká likvidita umožňuje jednoduchý nákup online a uloženie v špeciálnej bezplatnej peňaženke. Nemajú vysokú bariéru vstupu – za väčšinu populárnych virtuálnych peňazí sa dá urobiť aj malá investícia. A čo viac, malé investície, ak sa nakoniec ukážu ako hit, môžu priniesť veľké hmatateľné výnosy, oveľa vyššie ako napríklad investície do cenných papierov.

Ako začať investovať do kryptomien? Po prvé, každý by mal pochopiť základy toho, ako fungujú, pretože investovanie do populárnych mincí a tokenov sa zásadne líši od iných, tradičnejších foriem investovania. Kľúčom k úspechu je správny výber meny na investovanie a systematický prístup k spoznávaniu nových faktov o virtuálnom peňažnom trhu.

Objednejte si balíček

Naučte se investovat

Zdroj svojej prvej kryptomeny

Najobľúbenejším miestom na nákup sú kryptomenové zmenárne. Tie sú do istej miery podobné iným typom búrz, ako sú forex alebo burzy. Na burze si môžete vymeniť kryptomenu za fiat menu alebo za inú kryptomenu. Žiaľ, majú nevýhodu v tom, že vyžadujú preukázanie totožnosti občianskym preukazom alebo inou formou identifikácie.

Na druhej strane miestom, kde si môžete kúpiť kryptomeny bez registrácie, je kryptokantor. Stacionárne zmenárne sa zvyčajne nachádzajú vo veľkých mestách a často ponúkajú aj výmenu tradičných mien. V takýchto zmenárňach môžete nakupovať kryptomeny za hotovosť a virtuálne mince vám budú zaslané na adresu vašej peňaženky. Nie je ťažké vidieť, že napriek online výmene kryptomien ide o pohodlnejšiu možnosť, keďže celá operácia prebieha cez internet, bez opustenia domova.

Zaujímavou možnosťou nákupu je aj bankomat na kryptomeny. Bankomaty kryptobanky sú zariadenia podobné bežným bankomatom, no namiesto vkladu a výberu hotovosti ich môžete použiť na nákup kryptomien. Tieto zariadenia sú však väčšinou kuriozitou, keďže ich nájdete len vo veľmi veľkých mestách. Okrem toho oni _ nabite vysoko _ provízia.

Balíček Ripple – balíček kryptomeny

Ďalším zaujímavým spôsobom, ako získať kryptomenu, sú vzdelávacie balíčky. Balíky tohto typu obsahujú školiace materiály a dodatočný „stimul“ pre študentov – vo forme bezplatných jednotiek kryptomeny. Typický vzdelávací balíček o kryptomenách poskytuje prístup k školiacej platforme obsahujúcej kurz, zvyčajne vo forme webinárov, elektronických kníh alebo interaktívnych školení. Študenti navyše dostanú zdarma tokeny kryptomien, aby mohli využiť znalosti získané na školiacej platforme a vymeniť si tokeny za hotovosť, keď budú mať pocit, že získali primeranú úroveň vedomostí.

Balíček Ripple sa zameriava na šírenie investícií do kryptomeny Ripple. Ak si chcete zakúpiť školiaci balíček Ripple, stačí poslať e-mail alebo zadať objednávku priamo na stránke výrobcu. Potenciálneho zákazníka následne kontaktuje poradca, ktorý mu podrobne vysvetlí, ako balíček Ripple funguje, aké sú jeho výhody a pre koho je určený.

Balíček Ripple – nákup a skladovanie

Po úvodnej konzultácii bude na e-mailovú adresu poskytnutú zákazníkom zaslaný e-mail s podrobnosťami o pakete a s tým, ako ho najlepšie využiť na maximalizáciu jeho potenciálu. O pár dní neskôr je zaslaný balík na dobierku na adresu uvedenú klientom. Vo vnútri balenia je aktivačný kód, ktorý sa použije na školiacej platforme na prístup k učebným materiálom. Balíček obsahuje aj posledný kus balíčku Ripplekartičku s Ripple kódom.

Karty Ripple vám umožňujú bezpečne uložiť kryptomenu pripojenú k vášmu paketu. Každá karta tzv. Ripple kód, čo je údaj, ktorý vám umožní prihlásiť sa do súkromného účtu vo virtuálnej peňaženke. Samotné účty vytvárajú sprostredkovatelia na príslušných platformách. Ripple karta je tiež jediným miestom, kde existuje vygenerovaný Ripple kód. Je to preto, aby sa predišlo vykonávaným útokom a malvéru – kód Ripple existuje iba vo fyzickej forme, takže ho nemožno sfalšovať. Vďaka tomu si zákazníci nemusia robiť starosti s výberom peňaženky a zabezpečením siete.

Objednejte si balíček

Naučte se investovat

Dobrá investícia?

Kryptomeny sú známe už takmer desaťročie ako moderná, zisková forma investície. V roku 2013 zaznamenal Bitcoin rekordný boom, pričom šťastní investori zinkasovali každý až 100 miliónov dolárov. Vtedy sa odborníci na investície začali pozerať na kryptomeny ako na aktívum väčšieho rozsahu. Záujem o túto formu investovania pramení z dvoch faktorov: vysokého potenciálneho výnosu a fenoménu ťažby. Ťažba kryptomien alebo riešenie kryptografických hádaniek na extrakciu ďalšieho bloku v reťazci bývalo veľmi výnosným biznisom, až kým rastúce ceny elektriny nerobili ťažbu čoraz nerentabilnejšou.

Pokiaľ ide o investovanie, charakteristika investovania do kryptomien sa postupom času začala meniť. Vrchol záujmu o túto formu investície sa zhodoval s ďalším rekordným maximom cien Bitcoinu na konci roka 2017. Odborníci sú teraz toho názoru, že iné typy kryptomien, napríklad Ripple, sa stávajú dôležitejšími aktívami ako samotný Bitcoin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *